Home / MAKE ME FEEL / Φίλα με – Αναστασία Κορινθίου

Φίλα με – Αναστασία Κορινθίου

Ξέρω γιατί πριν το όποιο «τέλος» και αποχωρισμό φιλάμε με απόγνωση τον άλλον!

Ξέρω γιατί τα φιλιά της προδοσίας είναι γλυκά…

Εχουν την γλυκιά γεύση όλων των στιγμών που ζήσαμε μα και την άλλη την λίγο ξινή άγουρη και αγίνωτη αυτών των στιγμών που φοβηθήκαμε και σκοτώσαμε μονάχοι μας!

Πόσοι και πόσες δεν κάνουν κάθε μέρα στις αγέννητες σκέψεις, πεθυμιές και λαχτάρες τους… έκτρωση; Φίλα με λοιπόν! Μη φοβάσαι… Εδώ είμαι και σε περιμένω στο δικό μας το όρος των ελαιών…

Λαχταρώ το φιλί σου Ιούδα μου γιατί μετά θα έρθει το άλλο της … Ανάστασης!

Δεν θέλω άλλο τον έρωτα με πάθη να περπατά τον Γολγοθά των φόβων σου! Θέλω έναν έρωτα Ανοιξιάτικο με πάθος που σταυρό να μη κουβαλά στον ώμο μα να τον φορά στο λαιμό… Μικρό ασημένιο σταυρουδάκι τόσο δα να το κρατώ σφιχτά σαν προσεύχομαι βουβά στον ουρανό για εμάς…

Φίλα με… ξόδεψε την ανάσα σου στο Αντίο αυτό να αξίζει τα 30 αργύρια!

Φιλα με Τώρα που μας καταδικάζω να μην έχουμε αύριο, χωρίς ανάσα, χωρίς δισταγμό, χωρίς να περιμένουμε κατι. Τελειώνουμε απόψε και πλύναμε μονάχοι τα χέρια μας για το αμάρτημα αυτό!

Φιλα με, σαν χρέος για την ζωή που δεν θα ζήσουμε μαζί τελικά… Θα σου πλύνω τα πόδια που δεν πάτησαν ποτέ άμμο και χαλίκι με τα μαλλιά μου τα κόκκινα τα αμαρτωλά!

Φιλα με! Φιλα με, μην σταματάς…

Φιλα με εφηβικά σαν μουσική ροκ στην διαπασών σε ώρα κοινής ησυχίας. Να ξυπνήσουμε όλες τις κοιμισμένες γάτες της γειτονιάς , να βγουν όλες οι Μαγδαληνές με την ρόμπα την κλαρωτή στα μπαλκόνια τους!

Φίλα με… Φιλα με σαν να θέλεις να αποδράσεις μέσα στα σωθικά μου για να γεννηθώ εγώ πάλι μέσα από σένα και το φευγιό σου! Την έξοδο σου σαν Λάζαρος προς τα μέσα της σπηλιάς… Στο σκοτάδι… Σου θύμισα το Φως και μου έριξες τα δάκρυα σου αγιασμό να φύγω. Φεύγω… μετά το φιλί!

Φιλά με λοιπόν σαν αγρίμι που κατά λάθος μπήκε στην Πόλη τούτη με βάγια και Ωσαννά! Κατά λάθος το δόξασε το Μέσα μου…

Φιλα με καυτά σαν καλοκαίρι που δεν θα μας βρει μαζί, ήλιος σαν πυρωμένο σίδερο… σημάδι να μ’ αφήσεις, όμοιο με αγκάθινο στεφάνι!

Φιλα με… Φιλα με, σαν να μου κόβεις την ανάσα, σαν να την παίρνεις δική σου για να μπορείς να ζήσεις μακριά μου από επιλογή.

Φιλα με, το παιχνίδι της προδοσίας είναι για δύο και τρίτος δεν χωρεί! Φιλα με για να θυμάμαι κάθε που θα πίνω κρασί και θα τρώω ψωμί, τί γεύση είχε ο Ιούδας μου λίγο πριν την Ανάσταση μου!

Comments

comments

About Αναστασία Κορινθίου

Γεννήθηκα στην Αθήνα όπου επέστρεψα πάλι μετά από 26 θαλασσινά χρόνια στην Ρόδο της καρδιάς μου! Βλέπεις στον… τόπο του εγκλήματος δεν επιστρέφουν μόνο οι δολοφόνοι αλλά και οι... ποιητές για να καταγράψουν ερωτικά εγκλήματα στα οποία όλοι είμαστε συνεργοί! Με λένε νεράιδα, εγώ νιώθω χαμίνι! Αγαπώ να… αγαπώ και ιδιαίτερα αυτούς που δεν ξέρουν πώς να αγαπιούνται! Αδύνατο σημείο μου που με κάνει δυνατή τα τρία υπέροχα παιδιά μου! Με βρίσκετε στα πιο ασυμβίβαστα στέκια, σε συννεφάκια από «πειραγμένο υλικό» και φυσικά στα βιβλία μου!
x

Check Also

Που πάει ο Έρωτας όταν τελειώνει; – Αναστασία Κορινθίου

Πότε έρχεται το τέλος; Τι είναι τελικά αυτό το τέλος μετά το ...

Δεν θέλω πια να είμαι καλή… μόνο καλά! – Αναστασία Κορινθίου

Ημουν καλό παιδάκι… Ημουν καλή για όλους… Τώρα θέλω απλά  να είμαι ...